Muhammad Faidhi's FotoPage

By: Adii Zura

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-May-2009 10:17 Email | Share | | Bookmark
Latihan Industri

 
 
 
View all 5 photos...
masa ini pula time kat the mines...
hehehe... ada mission time ni...
kena dengar orang ceramah psl LI..
ngarot tol...
ape pown.. aku dok sbok pose2...
nk market... hehehe.. tuii


Wednesday, 6-May-2009 13:10 Email | Share | | Bookmark
Time at Paya Indah Wetland (PIW)

 
 
 
View all 4 photos...
di sini kami di ajar bagaimana memelihara binatang...
hehehe


Saturday, 18-Apr-2009 17:48 Email | Share | | Bookmark
Ni Gambar Game Online Yang Tersayang

 
 
 
View all 6 photos...
hehehe...Orang len ada game gak..
tp xd xcited cm aku..
haaa...peduli la..
tgk jeq la...


Wednesday, 11-Mar-2009 11:33 Email | Share | | Bookmark
Xtaw kenapa sayang sangat aku kat zura

 
 
 
View all 5 photos...
ini time masa zura xbli keta lagi..
terpaksa la naek bas..
apa pun kami tetap happy
skrang dia da ada keta Kia Spectra Novus 1.6
gambar belum dapat dia ambil lagi..
da hampir 4 tawun aku bercinta ngn si zura ni


Friday, 19-Dec-2008 21:50 Email | Share | | Bookmark
Ni la Besi Burok yang di panggil oleh zura

 
 
 
View all 5 photos...
entah kenapa si zura tu bagi nama besi burok..
mungkin moto ni penah buat nasib burok pada aku kot
hahahaha....lagi pown mmg btol pown...
da la telan mnyk macam minum air 100plus moto nih
time ni ngh ubah suai..dari wane merah tuka jd biru..
klu nk taw...
aku b'2 jeq siapkan moto ni ngn kawan aku si afiq...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net